Vivent

Uw maaltijd natuurlijk van Vivent

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Bekijk het assortiment en stel u eigen maaltijd samen of maak eenvoudig kennis door 2 maaltijden te proberen voor €10,-.

proefpakket blokje2 maaltijden voor 10 euro,
gratis thuisbezorgd

Wilt u onze maaltijden eens voordelig proberen? Bestel dan nu 2 maaltijden voor maar 10 euro of 5 voor 20 euro, gratis thuisbezorgd.

Bekijk de gerechten hier.

KORTING VOOR U, ALS LID VAN Vivent ledenservice

Vivent biedt u in samenwerking met Food Connect de mogelijkheid om te kiezen voor maaltijden en boodschappen aan huis. Koken de koks van Food Connect uw maaltijd, dan eet u heerlijk. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, wij helpen u graag verder via onze infobalie.

Naast onze scherpe prijzen voor onze verse en vriesverse maaltijden én boodschappen, ontvangt u als lid van Vivent ledenservice ook nog eens een korting op onze bezorgkosten van € 2,25 per bestelling.

Wilt u van nog meer kortingen gebruik maken? Ga dan naar www.vivent.nl